Aanhangwagens voor fietsen

Wij van driewielfietskopen.nl zijn dealer van de biketrailerspecialist.

De leverancier van compacte fietstrailers die mindervalidenouderengezinnen en sporters helpt om eenvoudig en veilig uw fiets mee te nemen achter uw auto, zodat u overal uw fiets beschikbaar heeft. Wilt u hem testen bij ons, u bent van harte welkom op afspraak.

Oprichters van Biketrailerspecialist zijn Quintijn en Willeke Rozendaal. Ervaren ondernemers die het belangrijk vinden dat iedereen zo mobiel mogelijk kan zijn en blijven. Daarom richtten ze Biketrailerspecialist op. Het bedrijf levert standaard en maatwerk fietstrailers voor het vervoeren van fietsen en scootmobiels achter de auto. Quintijn en Willeke zijn niet alleen eigenaar van Biketrailerspecialist, maar runnen ook Servicestation De Roos uit Putten en Nijkerk.

  • Persoonlijk, vrijblijvend en deskundig advies

  • Familiebedrijf

  • Informatie en levering op afspraak, ook `s avonds

  • Test en informatie-middagen

  • Snelle levering

  • Werkplaats en serviceafdeling

Bewegen is ons Motto

driewielfietskopen.nl is de specialist in driewielfietsen en duofietsen in Midden Nederland. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in de verkoop van verschillende modellen driewielfietsen. 

Mensen kunnen bij ons verschillende driewiel fietsen van het merk Huka en van Raam en andere merken uitproberen. Denk hierbij aan de stoere Huka Cortes en de prachtige stabiele design driewielfiets Huka Vasco. 

Mensen uit de hele regio en daarbuiten komen naar ons test en adviescentrum om driewielfietsen uit te proberen. 

Bent u op zoek naar een driewielfiets, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Mensen uit Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet Barneveld, Ede, Nijkerk, Voorthuizen, Epe, Uddel, Utrecht, Amersfoort, Baarn, Bilthoven, Blaricum, Bunschoten-Spakenburg, Zeewolde, Almere, De Bilt, Eembrugge, Eemdijk, Eemnes, Hilversum, Hoogland, Huizen, Lage Vuursche, Laren (NH), Leusden, Naarden, Soest, Bilthoven, Soesterberg, Renswoude, Scherpenzeel, Amerongen, Wageningen, Bennekom, Oosterbeek, Arnhem, Renkum, Veenendaal en Zeist en omgeving komen naar ons testcentrum

“Ons doel is om mensen Thuis Mobiel te laten blijven”

Contact

Bezoekadres:
Test en adviescentrum
Hoge Eng West 28 , 3882 TR Putten
Op afspraak om 1 op 1 te kunnen adviseren

Telefonisch contact met adviseur: 06-39476531


© 2020 Driewielfietskopen.nl, All Rights Reserved