Skip to main content

Klantenervaringen

Putten – Driewielfiets

Type driewielfiets: Van Raam Easy Go scootmobielfiets

In Putten zijn weer diverse mensen blij gemaakt met deze mooie scootmobiel-driewielfiets

De mensen hebben gekozen om een van Raam Easy Go – scootmobielfiets te kopen.

Arnhem – Samen genieten

Type driewielfiets: Huka Cortes:

 “Ik ben in Berlijn opgegroeid en heb weinig gefietst vroeger. Ik woon nu in Arnhem en wil graag veilig blijven bewegen op een driewielfiets. Adviseur Martijn Grift heeft met mij verschillende driewielfietsen uitgeprobeerd en ik voelde mij het prettigst op deze fiets. Martijn heeft zeer veel geduld met het oefenen en uitleggen van een driewielfiets. Bij aflevering hebben wij samen nog een keer geoefend en dingen afgesteld.” Mijn man is nu ook over en hebben samen dezelfde fiets gekocht om fietsvakanties te gaan doen. Geweldig toch!!

Nijkerk – driewielfiets

Type driewielfiets: Huka Cortes

“Door een zeldzame spierziekte ben ik zeer in-mobiel. Artsen in het ziekenhuis twijfelde, maar door samen met mijn fysiotherapeut en Martijn te gaan oefenen ontstond er steeds meer zelf vertrouwen in het fietsen.” Nu ben ik niet meer afhankelijk van mijn vrouw thuis en kan ik weer familie opzoeken.

Driewielfietsen in centrum Utrecht

Type driewieler: Huka Vasco met middenmotor

“Door mijn achteruitgang qua conditie en minder stabiel worden op de gewone fiets, ben ik opzoek gegaan naar andere oplossingen. Eerst begonnen met zijwieltjes aan mijn gewone fiets doen, maar toch voelde ik mij daar niet veilig op. Elk drempeltje en steentje voelde ik, toen dacht ik nog steeds dat ik omviel. Toen ben ik in het Testcentrum van driewielfietsen in Putten geweest, waar Martijn ons eerst ontving met koffie, om goed te weten komen wat ik wilde en waar ik problemen mee had. Toen zijn we gaan oefenen en reed ik al snel alleen over verschillende drempels en buiten ging alles goed, zelfs mijn hand uitsteken ging goed. De fiets is besteld en kwam 2 weken later afgeleverd door Martijn. Hier hebben wij nogmaals getest, afgesteld en gemeten in de kelder en buiten in de stad Utrecht gefietst.” 

Van Raam Easy Rider Kootwijkerkbroek

Type driewielfiets: van Raam Easy Rider 2 – elektrisch ondersteunt 

“In de winter ben ik met Martijn gaan oefenen op verschillende driewielfietsen. Lekker een dikke jas aan en fietsen. Ik woon buitenaf en moet vaak de auto pakken, terwijl ik fietsen heerlijk vind. Mijn vorige fiets was een elektrische lage instapfiets, maar toch voelde ik mij niet veilig. Martijn heeft deze fiets ingeruild op mijn huidige driewielfiets. Ik dacht eerst dat ik het niet kon, maar binnen een uur had ik het fietsen onder de knie. Mijn probleem was dat ik geen evenwicht meer had op de gewone fiets. Nu heb ik al meer dan 1200 km gefietst op de driewielfiets.

Van Raam Duofiets – afgeleverd in Lunteren

Type fiets: Van Raam Duofiets

“De familie uit Lunteren wilde samen met hun zoon in de weekenden lekker buiten genieten van de natuur en boodschappen doen” 

Rolstoelfiets in zorginstelling Spakenburg afgeleverd

Type fiets: van Raam Veloplus rolstoelfiets

“Voor special vervoer van mensen in rolstoel wordt vaak gekozen voor de rolstoelfiets van van Raam, nu kunnen de mensen met begeleiding samen naar de markt om een visje te halen”

Duofiets geleverd in Amersfoort

Type duofiets: Huka Orthos

“Ik ben Martijn al vaak tegen gekomen op beurzen en spraken vaak over een duofiets. Met onze stichting hebben wij eerst gezorgd voor een crowdfunding – actie om de duofiets aan te schaffen. Nu haal ik wekelijks bij verschillende verzorgingstehuizen mensen op lekker te fietsen in Amersfoort en omgeving.”

Van Raam Balance Harderwijk

Type fiets: van Raam Balance – elektrisch ondersteunt 

“Wij waren eerst op verschillende fietsen aan het oefenen geweest totdat we bij Martijn kwamen, hij gaf ons duidelijk aan wat we moesten gaan doen qua lage instapfiets. Mijn vrouw kan nu weer jaren vooruit met de lage instapfiets”. Bijna 80 km gefietst voordat we de accu moesten opladen. Ze begint steeds meer te wennen aan de fiets, de wegrijdhulp vind ze fantastisch. Dank nogmaals voor je service.

Chat openen
Kan ik u ergens mee helpen?
Goedendag!
Waar kan ik u mee helpen? Laat hier uw bericht achter.