Fietsen met artrose

Artrose is een vorm van reuma, waarbij het kraakbeen in gewrichten kwalitatief steeds slechter wordt. De progressie van deze ziekte kan verminderd worden door regelmatig te bewegen. Fietsen op een driewielfiets met artrose is een manier van bewegen dat positief kan werken. Versterking van de spieren, pezen en banden en uw verbetert uw conditie.

In dit artikel leest u meer over driewielfietsen met artrose. Driewielfiets-specialist Martijn Grift geeft graag uitleg en training voor de juiste keuze van de driewielfiets.

Oplossing voor fietsen met artrose

In ons Advies- en Testcentrum voor driewielfietsen zien wij veel met mensen die een vorm van artrose hebben.

De progressie van artrose kan verminderd worden door regelmatig te bewegen. Bewegen houdt het kraakbeen soepel. Zwemmen, wandelen, fietsen en oefenen in een fitnesscentrum zijn goede manieren om progressie van artrose af te remmen. Het advies is om elke dag een half uur te bewegen. (bron: Gezondheid en Wetenschap).

Artsen en fysiotherapeuten adviseren mensen met artrose vaak om de fiets te pakken. Indien men veilig en verantwoord op de gewone fiets kan fietsen. U versterkt hiermee de spieren, pezen en banden en u verbetert de conditie. Daarnaast is fietsen ontzettend gezond, uitstekend voor lichaam én geest en zeer laagdrempelig. De manier van bewegen is voor elke persoon met artrose anders, houdt rekening met uw aandoening en respecteer uw eigen grenzen. Het is verstandig om altijd te overleggen met uw specialist of arts over fietsen en artrose.

Diverse mogelijkheden om voldoende te blijven bewegen is bijvoorbeeld door op een laagdrempelige manier de driewielfiets op te pakken en te trainen. Hierdoor vergroot uw zelfredzaamheid.

De voordelen van een Driewielfiets:

 • Makkelijk én comfortabel fietsen

 • Ontlasting van heup- en knieën

 • Steun in de rug

 • Eenvoudig opstappen

 • Stabiliteit

 • Veilig gevoel

Waarom kiezen voor een fiets van driewielfietskopen.nl

 • Nederlands fabrikant fietsen van Huka, driewielfietsen

 • Dealer en servicepartner van Huka, Van Raam en Nijland aangepaste fietsen

 • Volledige fabrieksgarantie

 • Bezorging en passing aan huis

 • Inruil voor oude fiets mogelijk

 • Wilt u het liefste s’avonds fietsen uitproberen, geen probleem!

Bewegen is ons Motto

Driewielfietskopen.nl is dé specialist in driewielfietsen en duofietsen in Midden Nederland. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in de verkoop van verschillende modellen driewielfietsen. Lees de ervaringen van onze klanten.

In ons Advies- en Testcentrum kunnen mensen verschillende driewielfietsen van de merken Huka en van Raam (en andere merken) uitproberen. Denk hierbij aan de stoere Huka Cortes en de prachtige stabiele design driewielfiets Huka Vasco

Mensen uit de hele regio en daarbuiten komen naar ons Test- en Adviescentrum in Putten om verschillende driewielfietsen uit te proberen. 

Maak vrijblijvend een afspraak voor een 1-op-1 sessie voor een optimale ervaring in ons Test- en Adviescentrum.

Bent u op zoek naar een driewielfiets, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Mensen uit Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet Barneveld, Ede, Nijkerk, Voorthuizen, Epe, Uddel, Utrecht, Amersfoort, Baarn, Bilthoven, Blaricum, Bunschoten-Spakenburg, Zeewolde, Almere, De Bilt, Eembrugge, Eemdijk, Eemnes, Hilversum, Hoogland, Huizen, Lage Vuursche, Laren (NH), Leusden, Naarden, Soest, Bilthoven, Soesterberg, Renswoude, Scherpenzeel, Amerongen, Wageningen, Bennekom, Oosterbeek, Arnhem, Renkum, Veenendaal en Zeist en omgeving komen naar ons testcentrum

“Ons doel is om mensen Thuis Mobiel te laten blijven”

Contact

Bezoekadres:
Ons Test- en Adviescentrum
Hoge Eng West 28 , 3882 TR Putten

Maak een afspraak voor 1-op-1 advies

Direct contact met onze adviseur?
Bel: 06-39476531


© 2020 Driewielfietskopen.nl, All Rights Reserved

Chat openen
Kan ik u ergens mee helpen?
Goedendag!
Waar kan ik u mee helpen? Laat hier uw bericht achter.