Skip to main content
Huka Vasco uitproberen

Waar moet u opletten bij het kopen van een (elektrische) driewielfiets?

Het is belangrijk om u eerst goed te verdiepen in een driewielfiets. Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van driewielfietsen.

Advies en Testcentrum in midden Nederland

In ons Testcentrum in Putten komen mensen uit heel Nederland om verschillende driewielfietsen uit te proberen.

Loslaten. Dat is zo’n beetje het belangrijkste woord dat fietsdocent Ivo Smit tijdens de eerste driewielfietsles blijft herhalen. Als je je hele leven op een tweewieler hebt gefietst, is balans zoeken een tweede natuur geworden. Op de driewieler moet je dat gevoel als eerste loslaten. Dat is net zo moeilijk als het vinden van je balans wanneer je begint met fietsen. Tegennatuurlijk voelt het, wanneer ik de fiets heel zachtjes laat bewegen. De eerste reflex is om meteen weer te remmen, maar Ivo moedigt aan. ‘Ga maar door, fiets maar rustig tot het einde van de stoep.’ Ik aarzel, maar laat de trappers traag bewegen. (bron: Fietsersbond.nl)

Mensen uit alle regio`s komen naar ons toe om een driewielfiets uit te proberen.

Bent u op zoek naar een driewielfiets, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Mensen uit Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet Barneveld, Ede, Nijkerk, Voorthuizen, Epe, Uddel, Utrecht, Amersfoort, Baarn, Bilthoven, Blaricum, Bunschoten-Spakenburg, Zeewolde, Almere, De Bilt, Eembrugge, Eemdijk, Eemnes, Hilversum, Hoogland, Huizen, Lage Vuursche, Laren (NH), Leusden, Naarden, Soest, Bilthoven, Soesterberg, Renswoude, Scherpenzeel, Amerongen, Wageningen, Bennekom, Oosterbeek, Arnhem, Renkum, Veenendaal en Zeist en omgeving

“Ons doel is om mensen Thuis Mobiel te laten blijven”

Voor meer vragen neem contact op met adviseur Martijn Grift, hij helpt u verder in de oriëntatiefase van een aanschaf van een driewielfiets.

Driewielfiets

Reacties (1)

Geef een reactie

Chat openen
Kan ik u ergens mee helpen?
Goedendag!
Waar kan ik u mee helpen? Laat hier uw bericht achter.