Van Raam Easy Rider – Eenvoudig vervoeren

Wilt u de Easy Rider driewielfiets makkelijk vervoeren? Lees dit artikel en bekijk in de video hoe u de Easy Rider zitting kan vervoeren met een fietsendrager. Wij leggen uit hoe u in een aantal handige stappen de Easy Rider 3 kunt klaar maken voor transport.

  1. De voorbereiding Verwijder indien nodig voorwerpen uit de mand en andere onderdelen die van de driewielfiets kunnen vallen.
  2. (Bij elektrische versie) In het geval van de elektrische versie, moet u eerst de oplaadkabel (die naar het externe oplaadpunt leidt) uit de accu halen en vervolgens de accu verwijderen.
  3. Schroef losmaken. Om de Easy Rider zitting van de driewielfiets te halen moet u eerst de schroef onder de zitting losschroeven met een inbussleutel (maat 4).
    Belangrijk: Bewaar de schroef op een veilige plek, je hebt de schroef weer nodig wanneer je de zitting terugplaatst.
  4. Open de snelspanhendel op de zitting en trek de Easy Rider zitting naar achteren om het van de stoelslede af te halen.
  5. In de auto leggen. U kunt nu de Easy Rider zitting en de accu in de auto leggen en de Easy Rider op de fietsendrager zetten en bevestigen.

Bewegen is ons Motto

Driewielfietskopen.nl is dé specialist in driewielfietsen en duofietsen in Midden Nederland. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in de verkoop van verschillende modellen driewielfietsen. Lees de ervaringen van onze klanten.

In ons Advies- en Testcentrum kunnen mensen verschillende driewielfietsen van de merken Huka en van Raam (en andere merken) uitproberen. Denk hierbij aan de stoere Huka Cortes en de prachtige stabiele design driewielfiets Huka Vasco

Mensen uit de hele regio en daarbuiten komen naar ons Test- en Adviescentrum in Putten om verschillende driewielfietsen uit te proberen. 

Maak vrijblijvend een afspraak voor een 1-op-1 sessie voor een optimale ervaring in ons Test- en Adviescentrum.

Bent u op zoek naar een driewielfiets, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Mensen uit Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet Barneveld, Ede, Nijkerk, Voorthuizen, Epe, Uddel, Utrecht, Amersfoort, Baarn, Bilthoven, Blaricum, Bunschoten-Spakenburg, Zeewolde, Almere, De Bilt, Eembrugge, Eemdijk, Eemnes, Hilversum, Hoogland, Huizen, Lage Vuursche, Laren (NH), Leusden, Naarden, Soest, Bilthoven, Soesterberg, Renswoude, Scherpenzeel, Amerongen, Wageningen, Bennekom, Oosterbeek, Arnhem, Renkum, Veenendaal en Zeist en omgeving komen naar ons testcentrum

“Ons doel is om mensen Thuis Mobiel te laten blijven”

Contact

Bezoekadres:
Ons Test- en Adviescentrum
Hoge Eng West 28 , 3882 TR Putten

Maak een afspraak voor 1-op-1 advies

Direct contact met onze adviseur?
Bel: 06-39476531


© 2020 Driewielfietskopen.nl, All Rights Reserved

Chat openen
Kan ik u ergens mee helpen?
Goedendag!
Waar kan ik u mee helpen? Laat hier uw bericht achter.