Skip to main content

“Bang om te vallen met de elektrische fiets”

Doordat mevrouw Bakker uit Harderwijk minder kracht in haar benen kreeg, had ze vaak angst bij het op en afstappen van de elektrische fiets. Hierdoor ontstond er een valangst bij het fietsen op haar elektrische fiets. Het eerste wat ze zei: “Ik ben bang om te vallen”

Omdat ze toch wilde blijven fietsen, kwam ze bij ons terecht bij het advies en testcentrum voor driewielfietsen in Putten. Wij geven haar advies voor de een aanschaf van een driewielfiets. De driewielfiets moet zorgen dat de angst om te vallen wegneemt, hierdoor is hoeft ze niet meer bang te zijn om te vallen. Dit is het grote voordeel van een driewielfiets. Je hoeft de voeten niet op de grond te zetten, wanneer je stopt voor een stoplicht. De keuze voor de driewielfiets kwam terecht bij de van Raam Easy Rider 3, omdat deze de meeste comfortabele driewielfiets is, doordat deze een rugsteun heeft, waardoor je heel comfortabel op de fiets zit.

Elektrische driewielfiets van Raam Easy Rider als oplossing
De Easy Rider driewielfiets is een zitdriewielfiets voor volwassenen. Door het unieke frame is er een lage instap en ligt het zwaartepunt lager. Een groot voordeel van deze derde generatie zitdriewielfiets is dat de Easy Rider heel eenvoudig fietst, ook als je nog nooit op een driewielfiets hebt gefietst. De Easy Rider heeft een comfortabele zitting met verstelbare rugsteun, stuitontlasting en opstaande randen aan de zijkant voor een beter zitcomfort en zijdelingse steun. Dit zorgt voor een stabiel en veilig gevoel. De afstand van de zitting is eenvoudig te verstellen met de snelspanhendel. Afstappen gaat eenvoudig doordat de fiets een wat hogere zitting heeft. De voorwaartse trapbeweging en de vering in het frame zorgen voor een perfect rijcomfort. De Easy Rider zitdriewielfiets is enorm wendbaar en heeft een kleine draaicirkel.

Proefrit gemaakt bij van Raam dealer in Gelderland
Ons advies en testcentrum voor driewielfietsen is gekoppeld aan diverse Nederlandse merken voor driewielfietsen. Wij zijn ook van Raam dealer in Gelderland (Putten, Ermelo, Harderwijk, Nijkerk, Barneveld, Ede, Wageningen, Amersfoort, Voorthuizen, Uddel, Nunspeet, Garderen, Soest, Zeist, Barneveld, Ede, Nijkerk, Voorthuizen, Epe, Uddel, Utrecht, Amersfoort, Baarn, Bilthoven, Blaricum, Bunschoten-Spakenburg, Zeewolde, Almere, De Bilt, Eembrugge, Eemdijk, Eemnes, Hilversum, Hoogland, Huizen, Lage Vuursche, Laren (NH), Leusden, Naarden, Soest, Bilthoven, Soesterberg, Renswoude, Scherpenzeel, Amerongen, Wageningen, Bennekom, Oosterbeek, Arnhem, Renkum, Veenendaal en Zeist) en wij leveren vele modellen van Raam.

Mevrouw Bakker heeft bij in alle rust en onder begeleiding op de testbaan voor driewielfietsen geoefend. Nadat we alle opties op de driewielfiets besproken hadden, zijn we na de koffie nog een rondje gaan rijden en hebben wij haar op diverse kruispunten laten merken dat de voeten niet meer op de grond hoeven tijdens het stoppen voor andere verkeersgenoten. Ze begon het vertrouwen weer terug te krijgen en de lach op haar gezicht werd steeds groter.

Inmiddels fiets mevrouw meer dan 100 kilometer per week op de driewielfiets.

Hebben wij interesse gewekt? Neem gerust contact op met onze adviseur van de driewielfietsen. Telefonisch bereikbaar op 06-39476531 https://driewielfietskopen.nl/van-raam-easy-rider-3/

Chat openen
Kan ik u ergens mee helpen?
Goedendag!
Waar kan ik u mee helpen? Laat hier uw bericht achter.