Skip to main content

Van Raam Easy GO – de scootmobiel en driewielfiets in 1 – de scootmobielfiets

De Easy Go scootmobielfiets is een uniek product vinden wij van driewielfietskopen.nl , het is een fiets, een elektrische fiets en een scootmobiel. De Easy Go is een zeer wendbare compacte elektrische driewieler die je op verschillende manieren kunt gebruiken.

Of je fietst geheel zelfstandig of je trapt mee de met elektrische trapondersteuning of je rijdt met een gashendel, die je met de duim kan bedienen, volledig op de motor. Dit kan met verschillende mate van ondersteuning en verschillende snelheden. Lees meer over de elektrische ondersteuning van deze scootmobielfiets.

Met de elektrische trapondersteuning, wordt de fiets geleverd als Smart E-Bike.

Hierdoor kun je veel informatie over de accu en fiets op afstand bekijken. Je kunt de app bijvoorbeeld gebruiken om fietsroutes te bekijken en te zien waar je fiets geparkeerd staat – dit is vooral goed tegen diefstal.

Je kunt eenvoudig wisselen tussen de verschillende manieren van fietsen en de verschillende snelheden. De Easy Go heeft een comfortabele zitting die je ook ondersteuning in de rug geeft. Zodra je de voetenplaat omhoog klapt wordt de aandrijving via de trappers geactiveerd en kun je fietsen. Je kunt er net als een “scootmobiel”  ook makkelijk boodschappen mee doen. De Easy Go gaat elektrisch voor- en achteruit.  

Door gebruik te maken van ons Test en Adviescentrum van Driewielfietsen in Gelderland, Putten. Kunt u deze en vele andere soorten Driewielfietsen testen.

Wij leveren op veel plaatsen op de Veluwe elke week diverse driewielfietsen. Mensen uit Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet Barneveld, Ede, Nijkerk, Voorthuizen, Epe, Uddel, Utrecht, Amersfoort, Baarn, Bilthoven, Blaricum, Bunschoten-Spakenburg, Zeewolde, Almere, De Bilt, Eembrugge, Eemdijk, Eemnes, Hilversum, Hoogland, Huizen, Lage Vuursche, Laren (NH), Leusden, Naarden, Soest, Bilthoven, Soesterberg, Renswoude, Scherpenzeel, Amerongen, Wageningen, Bennekom, Oosterbeek, Arnhem, Renkum, Veenendaal en Zeist en omgeving komen naar ons testcentrum. 

Chat openen
Kan ik u ergens mee helpen?
Goedendag!
Waar kan ik u mee helpen? Laat hier uw bericht achter.