Skip to main content

Geveerde driewielfiets nu leverbaar!

Nijland Cycling heeft in samenwerking met Driewielfietskopen.nl haar Singly driewieler uitgevoerd met luchtvering. De comfortverhogende demping filtert voor elke rijder zelfs de kleinste trillingen weg.

De vernieuwde Singly Air beschikt over instelbare luchtvering en geeft u een veilig en vertrouwd gevoel wanneer u een fietsrit gaat maken. De fiets heeft diverse technische verbeteringen ondergaan en een nieuwe, moderne uitstraling gekregen. De Singly Air heeft de unieke eigenschappen behouden van een comfortabele wegligging door het lage zwaartepunt en de instelbaarheid van zowel de zitting als het stuur. De fiets beschikt over een uiterst lage en ruime instap van maar 20 centimeter. Hierdoor neemt u makkelijk plaats op de comfortabele stoel.

Test hem zelf in ons adviescentrum voor driewielfietsen.

Chat openen
Kan ik u ergens mee helpen?
Goedendag!
Waar kan ik u mee helpen? Laat hier uw bericht achter.