Skip to main content

Langer thuis mobiel blijven?

Fietsen op de lage instapfiets Balance

Als je nog wel op een tweewielfiets kan fietsen, maar graag extra zekerheid wil tijdens het fietsen is de Balance lage instapfiets een goede optie. Bij deze fiets kun je altijd nog met twee voeten plat op de grond staan. Hierdoor hoef je dus niet volledig af te stappen wanneer je stil komt te staan.

Mobiel blijven met een Van Raam driewielfiets

Mobiel blijven met een Van Raam driewielfiets

De naam zegt het al, een driewielfiets is een fiets met drie wielen. Door de drie wielen hoef je zelf je evenwicht niet te bewaren, dit geeft een gevoel van stabiliteit en extra veiligheid tijdens het fietsen. Je kunt met een driewieler zelfstandig blijven fietsen en dus langer mobiel blijven. Van Raam heeft verschillende soorten driewielfietsen in het assortiment voor zowel kinderen als volwassenen. Bekijk ze hier allemaal: Alle Van Raam driewielfietsen

Mobiel blijven met de Van Raam Easy Go Scootmobielfiets

Een scootmobielfiets om mobiel te blijven

De Easy Go scootmobielfiets is een fiets en scootmobiel in één. Als je nog wel korte stukken kunt fietsen maar bijvoorbeeld door een laag energieniveau geen lange afstanden kunt fietsen is dit een goede oplossing. Je kunt eenvoudig wisselen tussen fietsen en met de Easy Go rijden als scootmobiel.

Mobiel blijven met een Van Raam tandem

Samen mobiel blijven met een duofiets of tandem

Wanneer alleen fietsen niet meer gaat maar je nog wel graag fietstochtjes wilt maken dan kan dat met één van de Van Raam tandems of de Fun2Go duofiets. Van Raam heeft verschillende tandems, zowel met twee als drie wielen en zowel ouder/begeleider-kind tandems als tandems voor twee volwassenen. Op Fun2Go duofiets zit je naast elkaar, waarbij één persoon stuurt en beide personen kunnen trappen. Doordat je naast elkaar zit, kun je goed met elkaar communiceren tijdens het fietsen. Zo is fietsen naast gezond ook nog eens erg gezellig!

Mobiel blijven met de Van Raam City loophulp

De City loophulp voor als je moeite hebt met lopen

Als het lastiger wordt om te wandelen, is de loopfiets een oplossing. De loopfiets ontlast de heupen, knieën en enkels. Hierdoor kost het lopen veel minder moeite en kun je een langere afstand afleggen.

Chat openen
Kan ik u ergens mee helpen?
Goedendag!
Waar kan ik u mee helpen? Laat hier uw bericht achter.