Skip to main content
van Raam Premium Dealer

Van Raam fiets kopen – laat u adviseren in ons advies en testcentrum midden Nederland

Van Raam elektrische driewieler fiets, of driewielfiets kopen?

Wil je een Van Raam driewielfiets kopen? Dan proberen wij u verder te helpen in het maken van de beste keuze voor een driewielfiets.

Wij adviseren u met de juiste driewielfiets. Welke maatvoering heeft u nodig? Hoe breed is mijn driewielfiets? Heeft de driewielfiets een korte draaicirkel? Allemaal vraagstukken waar we samen naar gaan kijken.

Zelfstandig fietsen op een Van Raam driewieler

Kun je niet goed op een tweewieler fietsen, door bijvoorbeeld een verminderd evenwicht of krachtgebrek, maar wil je wel graag zelfstandig blijven fietsen? Dan zijn daar speciaal aangepaste fietsen voor.

Driewieler fietsen  zijn in deze situaties een uitkomst. Ze zijn er in diverse soorten, zodat er altijd eentje bij jou past. Veruit de meest comfortabele (en populaire) uitvoering is de Easy Rider Compact.

Deze driewielfiets is van alle gemakken voorzien en heeft een lage zitpositie. Dat maakt het niet alleen gemakkelijk opstappen, maar zorgt ook voor een laag zwaartepunt. En dus veel stabiliteit.

Samen fietsen op een van Raam aangepaste fiets

Wanneer je nog prima kunt (mee)fietsen maar je evenwicht of kracht je in de steek laat, zijn er gelukkig allerlei mogelijkheden om toch te kunnen blijven fietsen. Veelal wordt in eerste instantie gedacht aan een tandem. zoals de Twinny.

Maar nog comfortabeler en plezieriger is een Van Raam duofiets. Ook op deze aangepaste fiets zit je samen, maar dan naast elkaar. Wel zo gezellig. Maar naast het sociale aspect zijn de functionele voordelen misschien nog wel groter. Zo hoef je als berijders niet op te stappen, maar kun je simpelweg plaatsnemen op de lage, draaibare stoel.

Met meer dan twee mensen fietsen? Dan koppel je eenvoudig de FunTrain duofietsaanhanger aan. Of twee. Zo kun je twee tot vier mensen extra meenemen op je rit.

Neem contact met ons op via onze contactpagina

Chat openen
Kan ik u ergens mee helpen?
Goedendag!
Waar kan ik u mee helpen? Laat hier uw bericht achter.