Skip to main content

Keuze lage instapfiets – lage instap driewielfiets Lintech Singly of van Raam Easy Comfort

Deze zeer stabiele driewielfiets onderscheidt zich van andere driewielers door uitstekende stuur- eigenschappen, een extra ruime lage instap en een comfortabele stoel. U zit niet op een zadel, maar compact op een stoel, wat bijdraagt aan een groot gevoel van veiligheid.
De prettig zittende Singly heeft een stuur dat omhoog gezet kan worden om moeiteloos in- en uit te stappen. Hetzelfde geldt voor de stoel die u zowel in hoek als in hoogte kunt aanpassen. Het rijden kost weinig moeite dankzij de 7 versnellingen waarmee de driewieler standaard is uitgerust. Ook aan bagage is gedacht. Onder de stoel bevindt zich een metalen frame waarin u één of meerdere tassen kunt vervoeren. Tot slot wordt de Singly standaard geleverd met een blauw frame en naar wens in elke RAL-kleur naar keuze.

Van Raam Easy Comfort

Tevens komt van Raam met een Van Raam Easy Comfort, voor mensen met lichaamslengte 1.45cm tot 1.60cm, deze is vanaf mei leverbaar in 2023, wilt u toch al graag proeffietsen? Wij regelen het voor u.

Chat openen
Kan ik u ergens mee helpen?
Goedendag!
Waar kan ik u mee helpen? Laat hier uw bericht achter.