Skip to main content

Van Raam Dealer Midden Nederland

Het jaar 2022 is bijna afgelopen en Driewielfietskopen.nl kijkt terug op een mooi jaar als dealer van van Raam midden Nederland.

Doormiddel van ons advies en testcentrum voor driewielfietsen waar wij als dealer van Raam midden Nederland werken. (mensen uit Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet Barneveld, Ede, Nijkerk, Voorthuizen, Epe, Uddel, Utrecht, Amersfoort, Baarn, Bilthoven, Blaricum, Bunschoten-Spakenburg, Zeewolde, Almere, De Bilt, Eembrugge, Eemdijk, Eemnes, Hilversum, Hoogland, Huizen, Lage Vuursche, Laren (NH), Leusden, Naarden, Soest, Bilthoven, Soesterberg, Renswoude, Scherpenzeel, Amerongen, Wageningen, Bennekom, Oosterbeek, Arnhem, Renkum, Veenendaal en Zeist) leren wij de mensen weer veilig fietsen.

Deze mensen komen op afspraak bij ons langs met de kinderen of kleinkinderen of zelfstandig. We gaan dan 2 uur met onze klanten kijken wat voor oplossing er is om te blijven fietsen. Met ons testparcours en verkeersveiligheidles gaan wij de mensen weer veilig de weg opsturen.

Verschillende modellen van van Raam kunnen de mensen uitproberen. Wij als dealer van van Raam midden Nederland. Bekijk de modellen.

Daarnaast zijn wij dealer van Huka driewielfietsen en Nijland driewielwielfietsen

Wanneer het fietsen op een driewielfiets niet direct goed gaat, maakt u zich vooral niet druk, u mag van ons altijd terugkomen en vaker komen oefenen met een driewielfiets.

Denk vooral na over het gebruik van de driewielfiets, wat is mijn doel, wat wil ik bereiken en kijk vooral vooruit wat weer mogelijk is met driewielfiets. BEWEGEN IS ONS MOTTO

Chat openen
Kan ik u ergens mee helpen?
Goedendag!
Waar kan ik u mee helpen? Laat hier uw bericht achter.