Skip to main content

Informatie over aanschaf driewielfiets

In gemeente Ermelo (Gelderland) hebben wij in samenwerking met Stichting welzijn Ouderen en Sportbedrijf Interactie in Ermelo een inloopmiddag gehouden over de aanschaf van een driewielfiets en de voordelen van een driewielfiets.

Vanuit de doelgroep ouderen willen wij zorgen dat er goed nagedacht wordt over een driewielfiets. Veel mensen wachten te lang met het aanschaffen van een driewielfiets. Valpreventie met de fiets is van grootbelang om minder ongelukken te krijgen in het verkeer.

Deze middag stond in het teken van leren omgaan met een driewielfiets, de voordelen en praktische tips.

Wij hadden diverse merken staan om de mensen goed het verschil tussen driewielfietsen te leren kennen.

Om een helder beeld te geven wat een driewielfiets kost, hebben wij modellen in diverse prijsklasse meegenomen. Gebruikte driewielfietsen willen wij ook kunnen aanbieden aan onze klanten. Daarvoor zorgen wij voor genoeg voorraad, zowel nieuw als gebruikt.

Voor meer informatie over de juiste keuze bij kopen van een driewielfiets, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Chat openen
Kan ik u ergens mee helpen?
Goedendag!
Waar kan ik u mee helpen? Laat hier uw bericht achter.