Skip to main content
soorten driewielfietsen

Comfort Driewielfiets voor Senioren

Een comfort driewieler voor senioren vindt u in onze unieke Advies en Testcentrum voor driewielers in Putten, Midden Nederland, Gelderland waar u diverse comfort driewielfietsen voor senioren kunt uitproberen. Op afspraak kunt u met onze adviseur in alle rust testen en vergelijken van driewielers.

Wat is een driewieler voor volwassenen?

Een comfort driewieler is een benaming voor fietsen met drie wielen. Meestal is het derde wiel er voor extra stabiliteit. Daarom leren kinderen ook eerst te fietsen op een driewieler, voordat ze overstappen op een fiets met twee wielen. Een driewieler wordt ook wel een comfort driewielfiets genoemd en is ook een handige soort fiets voor volwassenen. Het biedt extra veilig en zekerheid voor mensen die slecht ter been zijn, evenwicht behouden lastig vinden of mensen die iets ouders zijn. Vind je fietsen een beetje eng? Ook dan is een driewielerfiets geschikt, zodat je meer zekerder wordt over je fietsgedrag.

Voor wie is een driewielfiets geschikt?

Een driewielfiets, driewieler is uitermate geschikt voor mensen die:

  • Zich niet meer veilig voelen op een gewone fiets 
  • Op en afstappen van de fiets moeilijk vinden
  • Die revalideren vanuit het ziekenhuis
  • Die te maken hebben met heupproblemen of knieproblemen
  • Die een knie- of heupoperatie hebben gehad.
  • Te maken hebben met evenwichtsproblemen
  • Rugproblemen ervaren tijdens het fietsen

Meer informatie of een telefonische intake om te weten of een driewielfiets geschikt voor is? Neem contact met ons op. Adviseur Martijn Grift, neemt de tijd voor u, om alles op een rijtje te zetten

Chat openen
Kan ik u ergens mee helpen?
Goedendag!
Waar kan ik u mee helpen? Laat hier uw bericht achter.