Skip to main content

van Raam driewielfietsen in Amsterdam

Voor een moeder en zoon hebben wij de van Raam driewielfietsen en scootmobiel (van Raam scootmobielfiets, van Raam Easy Go) combinatie geleverd. Beide personen wonen in een appartement dus moest de fiets zeer compact zijn. Door de korte draaicirkel van de van Raam Easy Go, kan de scootmobielfiets makkelijk overal staan.

De combinatie van een driewielfiets met een scootmobiel is ideaal wanneer je minder kracht in de benen hebt.

De Easy Go scootmobielfiets voor Amsterdam is een uniek product, het is een fiets, een elektrische fiets en een scootmobiel.

De Easy Go driewielfiets en scootmobiel in 1 is een zeer wendbare compacte elektrische driewieler die je op verschillende manieren kunt gebruiken.

Of je fietst geheel zelfstandig of je trapt mee de met elektrische trapondersteuning of je rijdt met een gashendel, die je met de duim kan bedienen, volledig op de motor. Dit kan met verschillende mate van ondersteuning en verschillende snelheden.

Je kunt eenvoudig wisselen tussen de verschillende manieren van fietsen en de verschillende snelheden. De Easy Go heeft een comfortabele zitting die je ook ondersteuning in de rug geeft. Zodra je de voetenplaat omhoog klapt wordt de aandrijving via de trappers geactiveerd en kun je fietsen. Je kunt er net als een “scootmobiel”  ook makkelijk boodschappen mee doen. De Easy Go gaat elektrisch voor- en achteruit.

De Easy Go maakt gebruik van de extra sterke en zuinige Silent HT motor van Van Raam. Met de gratis Van Raam E-Bike app, een luxe fietscomputer, is het mogelijk om je fietsgegevens nog een keer te bekijken.

De scootmobielfiets heeft een lage toegankelijke instap, een plezierige rechte zitpositie, is compact, wendbaar en stabiel. Er is geen rijbewijs of ander rijvaardigheidcertificaat nodig om de Easy Go te mogen berijden. Wel moet er een verzekering voor afgesloten worden.  Een verplichte WA verzekering voor schade aan derden is rond de 50 euro per jaar, volledig casco (WA en schade, diefstal etc aan de eigen Easy Go) is rond de 300 euro per jaar.

Op afspraak kun je bij onze fietsen uitproberen.

Chat openen
Kan ik u ergens mee helpen?
Goedendag!
Waar kan ik u mee helpen? Laat hier uw bericht achter.