Skip to main content

Driewieler volwassenen

Een driewieler volwassenen is ideaal voor mensen met een verminderd evenwichtsgevoel, krachtgebrek of gewrichtsproblemen. Lekker blijven fietsen zonder bang te hoeven zijn om te vallen. Ook op- en afstappen gaat zonder problemen, de fiets kan immers niet omvallen. Driewielfietskopen.nl bieden driewielfietsen aan met een extra lage zitting en zelfs met rugsteun. Een driewielfiets (met trapondersteuning) kopen? Wij adviseren je graag vrijblijvend en kunnen de fiets volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Een proefrit maken? Ook dat kan, wij hebben een mooi terrein waar wijn oefenen met de mensen, om realistisch te kijken of het een geschikt vervoersmiddel is. Denk hierbij aan een bruggetje, diverse oversteek plekken, rotonde, schuine wegen. Hierdoor krijgt men een goed beeld van de driewieler en de veiligheid.

soorten driewielfietsen

Driewieler volwassenen

Hulp bij uw oriëntatie op driewielers voor volwassenen 

Fietsen is vrijheid. Daarom wilt u zo lang mogelijk van het fietsen kunnen genieten. Gelukkig bestaan er driewielers voor volwassenen en ouderen. Daarmee blijft u mobiel en kunt u elke dag genieten van het vrijheidsgevoel dat u zo gewend bent. Deze pagina biedt u informatie voor als u overweegt een driewieler voor volwassenen aan te schaffen. Ook als het een elektrische driewieler betreft.

5 redenen voor een driewieler voor volwassenen

Er zijn steeds meer volwassenen die kiezen voor een driewielfiets. En zeker niet alleen ouderen. Ook voor volwassenen met bijvoorbeeld een verminderd evenwichtsgevoel, krachtgebrek, gewrichtsprobleem of parkinson zijn driewielers een uitkomst. En dat is niet zo gek als u weet wat de voordelen zijn ten opzichte van een tweewieler. Hieronder een aantal stappen die wij bespreken voor de aankoop van een driewieler.

1. Driewieler: Lage instap en comfortabele zitting

Het gemak begint al bij het opstappen, of beter gezegd: het instappen. Driewielers voor volwassenen hebben namelijk een hele lage instap. Uw been hoeft niet over een hoge stang maar kan laag bij de grond blijven. Bij de meest comfortabele driewielfiets kunt u zelfs eerst gaan zitten – zoals op een stoel – waarna u met gemak één been naar de andere kant van de lage stang brengt. Zittend op de extra comfortabele zitting (met rugleuning) bent u klaar om weg te fietsen.

2. Driewielfiets met trapondersteuning mogelijk (elektrische driewieler)

Veel volwassenen kiezen voor een elektrische driewieler. Dat wil zeggen: een driewielfiets met trapondersteuning. Deze uitvoering biedt u namelijk een aantal aantrekkelijke voordelen. Te beginnen bij het wegrijden. Normaal gesproken kost dit enige kracht, maar dankzij de elektrische trapondersteuning niet. Met één druk op uw bedieningspaneel komt uw elektrische driewieler in beweging. Daarna kunt meetrappen op een tempo dat u prettig vindt.

Meest toegepast op driewielfietsen wordt het Silent Systeem van de firma Van raam driewielers. Ook bij ons werken wij al jaren naar tevredenheid met dit systeem. Het Silent Systeem kenmerkt zich door:

  • Eenvoudige bediening
  • Individueel instelbaar fietsgedrag
  • Krachtige elektromotor
  • Hoogwaardige en veilige accu
  • Betrouwbaarheid

3. Achteruit fietsen met een driewieler fiets? Jazeker

Wist u dat u met een elektrische driewieler gecontroleerd achteruit kunt fietsen? Handig wanneer u bijvoorbeeld de stalling wilt uitrijden, of een smalle oprit wilt verlaten zonder te hoeven keren. Achteruit fietsen doet u simpelweg door vanuit stilstand licht achteruit te trappen.

4. Driewielers voor volwassenen zijn zeer stabiel

Maar het grootste voordeel van een driewieler is natuurlijk de stabiliteit. Een driewielfiets hoeft u immers niet in balans te houden. Daardoor gaat op- en afstappen zonder moeite en kunt u stoppen en stilstaan zonder een voet aan de grond te zetten. De parkeerrem maakt dit nog makkelijker. Ook het comfort van een driewielfiets is extreem. De zitting met rugleuning, uw houding ten opzichte van het stuur, maar ook de vering in het frame en de zitting geven zeer veel fietscomfort.

5. Een hype driewieler: driewielers design

Driewielers voor volwassenen zijn in de afgelopen jaren sterk doorontwikkeld. Dat geldt ook voor de uitstraling, het design. Met de fraai vormgegeven frames, strakke lijnen en frisse kleuren hebben de kwaliteitsfietsen in de markt een sportieve uitstraling gekregen. Met een driewielfiets kunt u gezien worden vandaag de dag. Diverse kleuren voor een driewielfiets.

Ons advies: ga voor kwaliteit, ga voor de van Raam driewielfiets

Bij Driewielfietskopen.nl bieden we alleen driewielfietsen van A-kwaliteit aan. We hebben verschillende driewielers in het assortiment. Stuk voor stuk hele goede fietsen. Maar als klanten vragen welke de beste is, dan is die keuze voor ons niet moeilijk. Dat is de Van Raam Easy Rider. De nieuwe Easy Rider 3 heeft een mooi design en fijne wegligging.

De Easy Rider is het meest comfortabel en levensloopbestendig, mede dankzij:

  • de verstelbare zitting met rugleuning
  • de extreem gemakkelijke instap/opstap
  • de vering op diverse plaatsen 
  • de vele opties van deze (elektrische) driewieler

Prijs driewielers voor volwassenen (let op zonder trapondersteuning)

Easy Rider: vanaf € 3.950 incl. btw

Opties: design kleur, spiegel, km teller, zwarte velgen, voetenbakjes,

Chat openen
Kan ik u ergens mee helpen?
Goedendag!
Waar kan ik u mee helpen? Laat hier uw bericht achter.